Home

Nils rune langeland vg

Nils Rune Langeland saksøker staten - vil ha jobben - VG

Professor Langeland påklager avskjedigelse Universitetet i Stavanger vil avskjedige professor Nils Rune Langeland Medier identifiserte professor som sendte grove meldinger til studenter - Du er kjæreste med professor Nils Rune Langeland. Er du bekymret for at lesere vil tro du skriver om han? - Det er en roman

Kampen om historiene: Når VG gjør Nils Rune Langeland til et offer, og lar ham «snakke ut om den vanskelige tida» MEDIEKRITIKK: Det er viktig å se en sak fra flere sider. Men VG Helgs intervju med Nils Rune Langeland på lørdag svikter både i kritisk tilnærming og i research. Det er problematisk Nils Rune Langeland, norsk akademias svar på Walter White, har produsert langt mer essensielle tekster enn avmektige, slibrige meldinger til studiner med aspirasjoner i plapreklassen. Europa: ei krossferd (2011) er en samling essay hvis timing var både helt rett og helt feil da den sammenfalt med ABBs amokløp, et amokløp Langelands tekst i mye forutså Nils Rune Langeland er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Nils Rune Langeland og andre du kanskje kjenner. Facebook gir deg.. Nils Rune Langeland is on Facebook. Join Facebook to connect with Nils Rune Langeland and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected

Nils Rune Langeland - VG

Nils Rune Langeland får avskjeden fra Universitetet i Stavanger behandlet i tingretten denne uka. Statens side trekker blant annet fram problematiske meldinger Langeland har sendt fra 2009 og framover. Foto: Kjetil Blom Haugstulen. Tidligere ukjent: Langeland sendte grove meldinger til sin kvinnelige sje Hun mener de tre mediene brøt god presseskikk da de identifiserte UiS-professor Nils Rune Langeland, etter at flere studenter hadde offentliggjort grove meldinger professoren hadde sendt til dem Politiet frigir nå navnet på mannen som omkom i en arbeidsulykke på Hurtigrutekaia i Trondheim 15. september. Navnet frigis i samråd med de pårørende Nils Rune Langeland (53) er professor i historie ved Universitetet i Stavanger. Langeland har doktorgrad fra Universitetet i Bergen i 1997 med avhandlingen Myten om det politiske herredømet. Han har gitt ut flere faglitterære bøker, og var i årene 1998-2002 redaktør for tidsskriftet Syn og Segn.. 2. juli 2017 la flere kvinner ut flere grove meldinger med seksuelt innhold som Langeland. Facebook-meldingene om rimming og om trusekjøp, det som skapte mediestormen rundt Nils Rune Langeland, blir bare så vidt nevnt i dommen mot ham, og da som noe retten «ikke går nærmere inn på». Langelands påstand om at han var Norges første metoo-offer, slik han hevdet i VG, blir altså langt på vei tilbakevist i denne dommen

Den omstridte professoren Nils Rune Langeland har - VG

Nils Rune Langeland er historiker og har en doktorgrad fra Universitetet i Bergen. Han har gitt ut flere faglitterære bøker, og var i årene 1998-2002 redaktør for tidsskriftet Syn og Segn. Høsten 2017 ble han sparket fra stillingen sin som professor i historie ved Universitetet i Stavanger (UiS) Langeland og en av nestorene ved SPS, Rune Slagstad, hadde store samarbeidsproblemer og professor Slagstad sa etterhvert opp stillingen sin i protest. Det var en konflikt med, og det Slagstad karakteriserte som «vedvarende trakassering» fra, kollega Nils Rune Langeland ved Senter for profesjonsstudier som fikk begeret til å renne over Nils Rune Langeland ble tirsdag konfrontert med en hemmelig Facebook-profil han hadde opprettet og flere meldinger han skal ha sendt. Her med advokat Kjell M. Brygfjeld før rettssaken startet mandag

Professor Nils Rune Langeland snakker ut: - Jeg er - VG

 1. Den sparka professoren Nils Rune Langeland gir media mye av skylda for at han nå må slåss i retten for å få jobben tilbake
 2. Nils Rune Langeland beskyldt for rasisme etter nytt Facebook-utbrudd. KONTROVERSIELL: Nils Rune Langeland er i hardt vær etter å ha skrevet om et ublidt restaurantbesøk på Facebook i går
 3. mening åpenbart ikke er grunnlag for avskjed og at en eventuell avskjed vil bli påklaget og tatt til retten», skriver Kjell M. Brygfjled i en tekstmelding til Khrono
 4. Nils Rune Langeland. Kommentar. Kampen om historiene: Når VG gjør Nils Rune Langeland til et offer, og lar ham «snakke ut om den vanskelige tida» Her er PFUs uttalelse - derfor var det greit å identifisere professoren som skrev grove meldinger til unge kvinner.
 5. VG intervjuet både advokat Nils Rune Langeland og hans Kjell M. Brygfjeld over åtte sider i sitt helgemagasin lørdag 24. februar. Artikkelen vakte sterke reaksjoner hos flere etter at de hevdet at Langeland er Norges første #metoo-offer. — Langeland er egentlig det første #metoo-offeret i Norge, sa advokaten og Langeland var enig
 6. Mediekritiker og spaltist, Anki Gerhardsen, varsler i en kronikk i Aftenposten at hun klager inn Khrono, VG og NRK for brudd på god presseskikk ved å ha identifisert professor Nils Rune Langeland i omtalen av hans grove meldinger til ulike kvinner. Langeland er positiv til klagen
 7. Nils Rune Langeland, som går rettens vei for å få tilbake professorjobben sin ved Universitetet i Stavanger, forklarte seg i en snau time i Oslo tingrett mandag. Blant annet snakket han om det han mente har vært svertekampanjer mot ham i sosiale medier

TAR SELVKRITIKK: Nils Rune Langeland. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Professor Nils Rune Langeland har fått sparken Etter å ha sendt grove tekstmeldinger til flere kvinnelige studenter Nils Rune Langeland har gjennom sin advokat sendt en stevning til Oslo tingrett mot Kunnskapsdepartementet. Det opplyser Langeland og hans advokat Kjell M. Brygfjeld til NRK.. I fjor sommer ble det kjent at historieprofessoren ved Universitetet i Stavanger (UiS) hadde sendt grove seksuelle meldinger til flere kvinnelige studenter Langeland-saken: Brudd på normer for passende faglig adferd . Vi skriver i kjølvannet av påstandene mot Nils Rune Langeland, professor i historie ved Universitetet i Stavanger Lørdag 8. juli beklaget Langeland saken via en sms til NRK og anklagene mot Langeland ble omtalt i Nettavisen Khrono, VG,.

Nils Rune Langeland - Wikipedi

Historien om Nils Rune Langeland, en skikkelse hvis oppførsel har vært sett og kjent i over to tiår, varsler et tidsskifte. Der man tidligere ristet på hodet og syntes litt synd på den som satt med tømmermennene og skammen, møter ledelse og mellomledelse nå helt andre og strengere krav til sanksjoner VG-journalist Ronny Berg er uenig i at portrettintervjuet med Nils Rune Langeland var for snilt. LEDIGE STILLINGER FRA MEDIEJOBB.NO. Reporter til kjendisdesken (DB.no/Seoghør.no) - fast stilling. Søknadsfrist: 07. oktober. Aller Media søker journalist.. Nils Rune Langeland. 4 likes. Nils Rune Langeland er en norsk historiker. Han er professor ved Institutt for kultur- og språkvitenskap ved Universitetet.. Nils Rune Langeland og Kunnskapsdepartementet · Se mer » NRK. Norsk rikskringkasting AS, i dagligtale og markedsføring mest kjent som NRK, er et norsk statseid kringkastingsselskap som kringkaster innen radio, fjernsyn og nye medier. Ny!!: Nils Rune Langeland og NRK · Se mer » Oslo tingrett. Oslo tingrett holder til i Oslo tinghus

Tidligere professor Nils Rune Langeland mener Universitetet i Stavanger ga ham sparken på ulovlig grunnlag. - I det store og hele har jeg ikke dårlig samvittighet, sier han Universitetet i Stavanger har opprettet avskjedssak mot professor Nils Rune Langeland. Saken skal behandles på torsdag, bekrefter Langelands advokat, overfor VG. Han avviser imidlertid at avskjedigelsen har noe med sommerens medieomtale om grove meldinger og påstått seksuell trakassering av kvinnelige studenter å gjøre. Del. Flere saker Langeland-saken * Professor i historie Nils Rune Langeland ble avskjediget fra sin stilling ved Universitetet i Stavanger høsten 2017. * Avskjedigelsen begrunnes med § 26 i statsansatteloven. Ifølge Forskerforum mener UiS at tre vilkår i paragrafen er oppfylt, nemlig at Langeland «grovt har krenket sine tjenesteplikter» «på tross av skriftlig advarsel gjentatt har krenket sine. Nils Rune Langeland (53) er professor i historie ved Universitetet i Stavanger. Langeland har doktorgrad fra Universitetet i Bergen i 1997 med avhandlingen Myten om det politiske herredømet. Han har gitt ut flere faglitterære bøker, og var i årene 1998-2002 redaktør for tidsskriftet Syn og Segn Nils Rune Langeland får ikke jobben tilbake, men slipper å betale saksomkostninger. (Foto: Marie von Krogh/VG/NTB Scanpix) Mer.

Konrads tankesmie: november 2012

Tirsdag formiddag ble det kjent at tidligere UiS-professor Nils Rune Langeland tapte rettssaken mot Kunnskapsdepartementet. Langeland saksøkte staten i mai 2018 etter å ha blitt sparket fra stillingen sin som professor i historie ved Universitetet i Stavanger (UiS) Nils Rune Langeland har fått sparken ved Universitetet i Stavanger. Det ble avgjort på et møte fredag. - Saken blir påklaget, opplyser Langelands advokat Nils Rune Langeland tapte rettssaken mot staten: - Dommen gir et skjevt bilde av meg KULTUR / For abonnenter. Nils Rune Langeland: - Jeg har fått en dødsdom fra det norske samfunnet KULTUR.

Professor Langeland påklager avskjedigelse - VG

Derfor fikk Nils Rune Langeland sparken - Forskerforu

Nils Rune Langeland har fått avskjed frå Universitetet i Stavanger. Likevel går han på jobb kvar dag. I JOBB: Nils Rune Langeland jobbar som vanleg, sjølv om han har fått avskjed frå Universitetet i Stavanger. Han meiner at arbeidsgivaren har ønska å kvitte seg med han heilt sidan saka sprakk i media, av frykt for omdømmet sitt Professor Nils Rune Langelands største problem er at han ikke helt forstår problemet. 2 min Publisert: 11.12.18 — 19.25 Oppdatert: 2 år siden. Tidligere UiS-professor Nils Rune Langeland mener han er usaklig oppsagt, og har gått til sak. Nå venter han på dommen. (Foto: Marie von Krogh/VG/NTB Scanpix) Mer.. Professor Nils Rune Langeland skal over tid ha slitt med et alkoholproblem. Hans advokat vil nå ta rettslige skritt mot universitetet. FOTO: Magnus Knutsen Bjørke Professor Nils Rune Langeland har fått sparken fra Universitetet i Stavanger etter anklager om seksuell trakassering av studenter og ansatte Nils Rune Langeland krever jobben tilbake. abonnent. Universitetsprofessor ble avskjediget i november, møter fortsatt på jobb: Vurderer å ta saken til Høyesterett . UiS-professor påklager avskjed . Professor Langeland avskjediget fra Universitetet i Stavanger Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det

Professor i historie Nils Rune Langeland ble avskjediget fra sin stilling ved Universitetet i Stavanger høsten 2017. Vedtaket er opprettholdt av Kunnskapsdepartementet mars 2018. Avskjedigelsen begrunnes med § 26 i statsansatteloven Oslo tingrett har kommet til at Kunnskapsdepartementets vedtak om å avskjedige Nils Rune Langeland er gyldig. Slik retten ser det, foreligger det brudd på statsansatteloven § 26 bokstav c) på grunn av de forholdene som er skjedd på jobb eller i forhold til kollleger, overordnede og samarbeidspartnere i jobbrelaterte situasjoner Kampen om historiene: Når VG gjør Nils Rune Langeland til et offer, og lar ham «snakke ut om den vanskelige tida» VG Helg fortsetter fallet på papir - nå har Dagbladet Magasinet nesten like mange lesere Nils Rune Langeland Bli varslet. 15.01.2019. Eva Grinde Riktig dom i Langeland-saken Så er det slått fast: Det er ugreit å kalle sjefen sin for «eit fittesvin utan ære». Kommentar. 15.01.2019. Oppsagt professor tapte i retten. Den avskjedigede. Sleivsparker på Facebook. Mediehuset Dagsavisen. Sjefredaktør og adm.dir.: Eirik Hoff Lysholm | Direktør: Nina Kordahl | Redaktør Dagsavisen Oslo: Bente Rognan Gravklev | Sjefredaktør RA.

nils rune langeland - dagbladet

Nils Rune Langeland (f. 1964) er frå Voss og utdanna historikar med doktorgrad frå 1997 ved Universitetet i Bergen. Han har tidlegare arbeidd med politisk idéhistorie i det 20. hundreåret. Doktoravhandlinga Myten om det politiske herredømet handla hovudsakleg om den såkalla revolusjonære konservatismen under den tyske Weimar-republikken på 1920- og 30-talet Uniforum-redaktør Martin Toft: Forskarforbundet bør gi Nils Rune Langeland advokathjelp; Kristian Gundersen: - Dette føyer seg inn i rekken av skuffelser fra Forskerforbundet - Når jeg ser hva slags andre saker de støtter, så blir jeg overrasket ja. Jeg har verken trakassert studenter eller vært i konflikt med kollegaer Kjøp bøker av Nils Rune Langeland. Nils Rune langeland (f. 1964) er opphavleg frå Voss, bur no i Oslo. Dr.art. i historie. Tidlegare redaktør av syn og segn, og mangeårig spaltist bl.a. i Dagbladet. Han har arbeidd med politisk idehistorie, og har dei siste åra skrive Høgsteretts historie Nils Rune Langeland fra Voss, Voss. Se hvem som ringer! Prøv vår app gratis i 30 dager. Send blomster til Nils Rune Langeland; Se hva Solhaugane 4, C /O Kåre Langelan ble overdratt for og tidligere eiere - Eiendomspriser.no; Send flyttemeldin Ansettelsesrådet ved Universitetet i Stavanger har avsatt professor Nils Rune Langeland, melder Universitetet. Ansettelsesutvalget ved Universitetet i Stavanger (UiS) tok fredag en historisk avgjørelse: De bestemte at Nils Rune Langeland får sparken fra jobben som professor. Det bekrefter unive

Nils Rune Langeland. Veibeskrivelse. Klikk for å se mer av kartet. Nils Rune Langeland > Voss. Nils Rune Langeland. Kåre Langelan Solhaugane 4 5709 Voss. Veibeskrivelse. 909 57 670. Del Nils Runes profil. Endre opplysninger med BankID. Navnedag. Nils Rune har navnedag 6 desember. Send blomst til Nils med Interflora Langeland anker ikke: - Jeg er sliten og orker ikke mer. Sparket UiS-professor tapte i retten. Omstridt professor hevder han ble sparket på ulovlig grunnlag. UiS-professor påklager avskjedigelse RETTSSAK: Tidligere professor ved Universitetet i Stavanger (UIS) Nils Rune Langeland hevder han fikk sparken på ulovlig grunnlag i fjor høst. Mandag startet rettssaken mot Kunnskapsdepartementet. Her under en boklansering i 2008. Foto: Magnus Knutsen Bjørke, Aftenposten (arkiv

Professor Nils Rune Langeland snakker ut: – Jeg er Norges

-⁠ På bakgrunn av flere henvendelser bekrefter Universitetet i Stavanger at styrets ansettelsesutvalg 24. november har truffet vedtak om å avskjedige professor Nils Rune Langeland, skriver universitetet på sine nettsider.. Professor Langeland har vært i hardt vær de siste månedene etter at det ble kjent at han over tid har sendt flere seksuelle meldinger til kvinnelige studenter Nils Rune Langeland fikk sparken fra Universitetet i Stavanger i høst. Det mener han de ikke hadde det rett til, og går til søksmål mot Kunskapsdepartetmentet. -⁠ I det store og hele har jeg ikke dårlig samvittighet på den måten at jeg synes jeg har gjort noe veldig alvorlig mot noen som helst, sier den tidligere professoren til NRK Nils Rune Langelands siste sleivspark er av det konspiranoide slaget: HL-senteret på Bygdøy er ein av mange institusjonar som arbeider med å byggje ein transnasjonal skuldsivilsasjon for å legitimere innvandringa til Vesten. Fra Langelands intervju med Dagbladet 15.juli 2011 (merk datoen)

Den omstridte professoren Nils Rune Langeland har fått

Professor Nils Rune Langeland kalles inn på teppet hos sin arbeidsgiver etter sine jævla pakistaner-melding Hekseprosessen mot Professor Nils Rune Langeland Takk Hans Rustad, for gode resonnement vedrørende denne nesten utrolige variant av en moderne «hekseprosess» mot Professor Nils Rune Langeland. Og jeg tillegger raskt: Ingenting er mere uopplysende ensrettet - og dermed eklatant formørkende, enn det sosialdemokratiske «opplyste enevelde» av i dag - Sommeren 2017 ble Nils Rune Langeland, Halvor Fosli, Jon Hustad, Kjetil Rolness og Helge Lurås avslørt på sosiale medier, skriver Herbjørnsrud Nils Rune Langeland har vært ansatt ved Universitetet i Stavanger siden 2008. Han skal ha blitt orientert i begynnelsen av oktober om at universitetet ønsket å avskjedige ham Dette er Langeland-saken: 2. juli ble det publisert flere grove meldinger som historieprofessor Nils Rune Langeland (53) har sendt kvinner privat og på Facebook. Saken fikk massiv oppmerksomhet i media. Langeland ble kalt inn på teppet til ledelsen ved UiS. Lørdag 8.juli beklaget Langeland saken, uten forbehold, via en sms til NRK

The latest media Tweets from Nils Rune Langeland (@LangelandNils). Professor emeritus i histori Nils Rune Langeland har vært ansatt ved Universitetet i Stavanger siden 2008. Han skal ha blitt orientert i begynnelsen av oktober om at universitetet ønsket å avskjedige ham. Sommerens medieomtale av grove meldinger fra professoren til ulike kvinner, skal kun utgjøre en del av avskjedssaken Tag: Nils Rune Langeland. Oppsagt professor tapte i retten. Omstridt professor hevder han ble sparket på ulovlig grunnlag. Avskjediget professor saksøker staten. Professor Langeland påklager avskjedigelse. Henrik Thune: Det er dypt prinsipielt problematisk å gi en mann.. De er ikke noen domstol, sier Nils Rune Langeland. Foto: Marie von Krogh. Skrevet av Helene Lindqvist/Uniforum; Publisert: 20 august 2018 10:54 Sist oppdatert: 20 august 2018 10:54. To ganger har Forskerforbundet avslått å gi økonomisk støtte til den sparkede UiS-professoren Nils Rune Langelands søksmål mot staten..

Søkeresultater for Nils Rune Langeland - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert Universitetet i Stavanger har forberedt avskjedssak mot historieprofessor Nils Rune Langeland (53). Saken skal behandles i universitetsstyrets ansettelsesutvalg, torsdag 23. november, skriver Khrono. Langelands advokat Kjell M. Brygfjeld, bekrefter at det er snakk om en avskjedssak - Det er Nils Rune Langeland akademia metoo trakassering. Eline Lund Fjæren. Journalist og forfatter . Esther Maria Bjørneboe. Rettstegner . Relatert. Ideer / KOMMENTAR. Ideer / KOMMENTAR. Saker om trakassering og overgrep er en kamp om historiene, skriver Eline Lund Fjæren Nils Rune Langeland (53) fikk fredag sparken fra Universitetet i Stavanger

Nils Rune Langeland. inaktiv bruker. Nils Rune Langeland har skrevet 2 artikler Biograf Nils Rune Langeland. Viser 1 - 4 av Professor Nils Rune Langeland måtte gå fra sin stilling ved Universitetet i Stavanger i slutten av november 2017. Det ble vedtaket da ansettelsesutvalget behandlet saken. Les mer i denne saken fra På Høyden: Universitetet i Stavanger har avskjediget professor Langeland Nils Rune Langeland er stort sett ein bra fyr, eg er meir usikker på alle kritikarane hans. Ein god ven av meg heiter Nils Rune Langeland. Han er ein rar fyr, han er historikar, skriv sakprosa som om det var lyrikk og er kan henda den mest intelligente mannen eg kjenner Nils Rune Langeland Wikipedia tar biografier på alvor, spesielt når det omhandler kritikkverdige eller mulig straffbare forhold. Vi er derfor spesielt nøye med at alt som står i omtale av personer er hentet fra åpne kilder og forholdene som omtales allerede er allment kjent i offentligheten

Strides: Rune Slagstad (til venstre) og Nils Rune Langeland. Arkivfoto: Siv Dolmen/Ellen Lande Gossner. Anders B. Bisgaard. Journalist . Bestill Morgenbladet nå - få 50% rabatt! Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, eksklusive nettsaker, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler Nils Rune Langeland. Solhaugane 4 5709 Voss. 909 57 Vis nummeret. Ditt søk på Nils Langeland ga 16 personer og du har nådd slutten av listen.. Kjøp bøker av Nils Rune Langeland. Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 93

Hva skjer når han heller går på stippeklubb enn å elske

Logg inn. Cart. 0 Handlekur En kvinnelig student som har hatt professor Nils Rune Langeland som foreleser, har klaget ham inn til universitetsledelsen for upassende og ubehagelig atferd

Reagerer på Langeland-portrett: – Et slags

Kampen om historiene: Når VG gjør Nils Rune Langeland til

Rune Langeland is on Facebook. Join Facebook to connect with Rune Langeland and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes.. Nils Rune var med på alt, enten det var oppgaver som skulle løses, trening med bedriftsidrettslaget eller en øl etter jobb. Det er et tomrom på havna etter deg, Nils Rune. Ikke bare på verkstedet og mønstringsrommet, men også i gangene, på kontoret, på kaia og på treningstur vil den brumlete stemmen din, smilet og mange skråblikk på livet bli dypt savnet Anki (opprinnelig Anne-Kristine) Gerhardsen (født 14. april 1967) er en norsk journalist.Hun har blant annet arbeidet for Lofotposten, bidrar i Aftenposten, særlig med artikler med mediekritikk.. Bakgrunn. Anki Gerhardsen vokste opp på Rykkinn, hennes far var direktør i Patentstyret, mens hennes mor var kontorfullmektig. Allerede i 12-års alder var hun engasjert i kampen mot utbygging av. Langeland-saken * Professor i historie Nils Rune Langeland ble avskjediget fra sin stilling ved Universitetet i Stavanger høsten 2017. Vedtaket er opprettholdt av Kunnskapsdepartementet mars 2018. * Avskjedigelsen begrunnes med § 26 i statsansatteloven

Nils Rune Langelands ensomme korstog : KULTURVER

Tidligere professor ved Universitetet i Stavanger, Nils Rune Langeland, fikk sparken etter å ha sendt grove meldinger til kvinnelige studenter ved universitetet. Nå klager han på avgjørelsen, og mener at bruddet på tjenesteplikten ikke er så alvorlig at universitetet hadde rett til å sparke ham, skriver Aftenposten Rune Langeland er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Rune Langeland og andre du kanskje kjenner. Facebook gir deg muligheten.. Ord for dagen«Det er storm med vind i kastene i Bodø i dag.»?VG Nett.Dagens lukeVi følger NRK Store studios julekalender, til glede for deg som ikke har internett.Hver dag åpnes en ny luke, der vi får se et meningsproduserende mannfolk i underbuksa.Vi har fått klager på at vi ligger et par dager på etterskudd, så her er både 3. og 4. desember-mennene, Halvor Fosli og Nils Rune. Nils Rune Langeland har i tidlegare intervju nemnt nokre av dei emna han ser for seg at Syn og Segn skal take for seg: Globalisering, demokrati og «noko så gammaldags som politikk». - Eg har òg lyst til å finne ut om det framleis kan liggje eit potensial i det folkelege, om det no berre har blitt populisme Nils Rune Langeland er professor i historie. Han er ansatt på Institutt for kultur- og språkvitenskap. Langeland har skrevet et innledende essay i Hva har oljen gjort med oss?. Merete Jonvik er ansatt som forsker ved IRIS. I fjor avla hun en doktorgrad ved UiS, om hvordan innbyggere i Stavanger rangerer hverandre sosialt

Kronikk: Eit farleg dokument – VG

Nils Rune Langeland Faceboo

Slik påvirker streiken NRK – VGPFU - Medier identifiserte professor som sendte groveKetil Bjørnstad hudfletter Dagblad-anmelder i ny roman – VGMenneskerettighetsleder i Stavanger dømt for underslag – VG

Har inngått forlik med Laila MjeldheimSlik får du sommerjobb – VG
 • Amerikansk ostekake.
 • Troy fall of a city.
 • Nissan leaf 2019 norge.
 • Elvis sista konsert.
 • Meningokokk b.
 • Negativt med dødsstraff.
 • Stabilitet skip.
 • Klezmer music.
 • Store muskelgrupper navn.
 • Måle spenning over motstand.
 • Chinese year 1994.
 • Hodeskalle anatomi.
 • Tømrer vgs.
 • Arkeolog vitser.
 • Blodprøve furst.
 • Dermografisme årsak.
 • Irische kettenanhänger.
 • Diy betong lysestake.
 • Flammkuchenteig rezept original.
 • Cembrit fasadeplater pris.
 • Wetzlarer neue zeitung tickets.
 • Hvor mange rader er det på ullevål.
 • Postere.
 • Heinz ketchup ingredienser.
 • Hotell i kragerø sentrum.
 • Energityvene lydbok.
 • Abendschau.de rezepte lebkuchen.
 • Hotmail problemer i dag.
 • Hvor sitter nyrene.
 • Kongerike for en lama viaplay.
 • Robert mood røde kors.
 • Blomster i små vaser.
 • Konserter norge.
 • Tunfisk ceviche.
 • Dugg yoghurtis sjokolade.
 • Akrostikon dikt.
 • Brexidol og alkohol.
 • Lære japansk i japan.
 • Haus villa bakker borkum.
 • Tipps für greifswald.
 • Sapote mamey.